Parcul Primăverii

Data
15 aprilie 2022 - 25 aprilie 2022
Perioada
12:00 - 23:00
Locație
Muzeul Satului Bănățean Timișoara

Consiliul Județean Timiș pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură conceput pentru a fi cel mai mare festival multicultural din regiune și adus în fața publicului ca și contribuție specială pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii. Prima ediție a Parcului Primăverii va începe în 15 aprilie, cu acces liber și gratuit la toate activitățile culturale, de divertisment și de încurajare a petrecerii timpului liber în familie. Cele 11 zile de festival vor avea loc la Muzeul Satului Bănățean pe o suprafață de peste 10 hectare și vor aduce în fața publicului cele mai frumoase rezultate ale muncii celor șase instituții de cultură finanțate de Consiliul Județean Timiș. Timișorenii, timișenii, dar și turiștii culturali se vor bucura de spectacole de teatru, folclor, sesiuni de lectură, concerte, expoziții și ateliere creative.

Marea deschidere a Parcului Primăverii va fi făcută de cunoscuta trupă Subcarpați, în vinerea dinaintea Floriilor, iar în ziua imediat următoare, pe scenă va urca Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, alături de Banda Agurida. În următorul weekend, în a doua zi de Paște, publicul se va bucura de Damian & Brothers, artiști care promit un recital de excepție, un mix de diverse și numeroase stiluri muzicale.

Parcul Primăverii depășește limitele unei simple însumări a mai multor acte de cultură. Organizatorii construiesc o lume de basm în cadrul căreia fiecare persoană care va trece pragul Muzeului Satului Bănățean va avea ocazia de a-și crea și trăi propria poveste magică. Elementul comun al amintirilor care vor fi făurite în Parcul Primăverii va fi atmosfera fantastică întreținută de decor și personaje nemaiîntâlnite.

 

  • Numele organizatorului: Muzeul Satului Bănățean Timișoara
  • Telefon: 0256 225 588
Anterior Datini și obiceiuri de iarnă
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support