„SEASIDE STORIES” – SPECTACOL NOMINALIZAT LA CATEGORIA CEL MAI BUN SPECTACOL AL ANULUI 2022

Data
9 iunie 2023 - 10 iunie 2023
Perioada
19:00 - 22:00
Locație
Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara

Gala Premiilor UNITER le propune timișenilor iubitori de cultură cea de a treia piesă nominalizată la categoria „Cel mai bun spectacol al anului 2022”: Seaside Stories, produsă de Teatrul de Stat Constanța și realizată de un colectiv compus din Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea și Nicoleta Dabija. Regia, scenariul și universul sonor sunt semnate de Radu Afrim.

Seaside Stories îi invită pe spectatori la o succesiune de povești cu personaje diferite, cu întâlniri fulgurante, momente intense decupate din viață, dintre cele pe care le-am trăit cu toții, cu picioarele pline de nisip, cu pielea încrețită pe care soarele a uscat apa mării, cu simțurile percepând constant, dincolo de întâmplări, în background, fâșâitul valurilor, lăsând frâu liber imaginației fiecăruia în a se identifica, cu unul sau altul dintre personaleje prezente.

Piesa va avea două reprezentații la Sala 2 a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, situată în Parcul Civic, vineri, 9 iunie și sâmbătă, 10 iunie, ambele vor începe de la ora 19:00, și este programată și o sesiune de Q&A.
Consiliul Județean Timiș finanțează cu fonduri de la Ministerul Culturii, prin Centrul de Cultură și Artă, Gala premiilor UNITER, organizatori fiind Asociația UNITER-Uniunea Teatrală din România, Teatrul Național „Mihai Eminescu” și Opera Națională Română din Timișoara.

Anterior „ANTONIN ARTAUD. FAMILIA CENCI” – SPECTACOL NOMINALIZAT LA CATEGORIA CEL MAI BUN SPECTACOL AL ANULUI 2022
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support