Codul de conduită al angajaţilor

Codul de conduită al angajaţilor

Codul de conduită al angajaţilor aparatului de specialitate a Consiliului Judeţean Timiş

CAPITOLUL I

MISIUNEA CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIȘ ÎN DOMENIUL ETICII

Art. 1. Prezentul Cod de etică se aplică personalului cu statut de funcționar public și personalului contractual care își derulează activitatea în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș. Consiliul Județean Tmiș își propune nu numai să se alinieze la cerințele de conformare la prevederile Strategiei Naționale Anticorupție și Codului administrativ, ci și să performeze ca 0 instituție publică, la nivelul căreia valori precum profesionalismul, integritatea și respectul pentru cetățean să primeze în raport cu interesele individuale.

Art. 2. (1) Misiunea Consiliului Județean Timiș este aceea de a construi 0 instituție a integrității, în care interesul public primează oricărui interes personal, în care regulile de comportament deontologic sunt cunoscute, înțelese și aplicate de toți cei care interacționează într-o formă sau alta cu personalul instituției.
(2) Integritatea înseamnă transparență, înseamnă respect pentru cetățeni, colegi și parteneri, înseamnă devotament pentru desfășurarea activității într-o instituție publică, înseamnă combaterea cu fapte elocvente a oricăror suspiciuni sau prejudecăți ce pot plana asupra activității desfășurate la nivelul instituției noastre.

Citește mai departe codul de conduită accesând documentația atașată:

  1. Codul de conduita etica si profesionala al angajatilor CJT
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support