„OEDIP REGE” – SPECTACOL NOMINALIZAT LA CATEGORIA CEL MAI BUN SPECTACOL AL ANULUI 2022

Data
7 iunie 2023
Perioada
18:00 - 23:00
Locație
Teatrul ”Mihai Eminescu” Timișoara - Sala 2

𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐞𝐬𝐜

Publicul timișorean va avea parte, între 7 și 12 iunie, de cele mai importante spectacole teatrale ale anului din România, alături de Gala Premiilor Uniter.

Eveniment anual de mare notorietate, Gala Premiilor Uniter revine la Timișoara după șase ani, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Printre reprezentațiile care vor încânta publicul se numără și „Oedip Rege”, nominalizat pentru „Cel mai bun spectacol al anului 2022”. Acesta va avea loc în 7 iunie, de la orele 18 și 21, la Teatrul ”Mihai Eminescu” Timișoara – Sala 2.

Spectacolul beneficiază de regia lui Declan Donnellan, nume de referință în lumea teatrului contemporan, care a captivat publicul și criticii prin viziunea sa regizorală inovatoare și curajoasă. Donnellan este cunoscut în special pentru abilitatea sa de a extrage emoții profunde și teme complexe din texte clasice și contemporane.

Spectacolul este în limba română cu traducere în limba engleză.

Biletele se pot achiziționa de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/oedip-rege-timisoara-teatrul-national-mihai-eminescu-sala-2-1355125/performance.html

 

Anterior The Miraculous Song / Retracing Bartok 2022
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support