Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională, în conformitate cu Legea nr. 52/2003, lansând proiectul de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Prevederile legale actuale reglementează activităţile din domeniul asistenţei sociale stabilind normativul de personal în funcţie de numărul de beneficiari ai serviciilor oferite, modificările propuse fiind detaliate în documentația completă care poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-DGASPC-Timis-mai-2024.pdf 

Cetățenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 14.06.2024, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș”.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public propunerea, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 14.06.2024.

Anterior Lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia au fost finalizate
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support