Lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia au fost finalizate

Consiliul Județean Timiș a încheiat lucrările la bazinul de înot de la Jimbolia, situat pe strada „Contele Csekonics”. Acest proiect pilot reprezintă un pas important pentru comunitatea din vestul județului, oferind o facilitate modernă pentru practicarea înotului, indiferent de sezon.

Bazinul are o lungime de 25 de metri și dispune de cinci culoare, fiecare având 2,5 metri lățime. De asemenea, sunt amenajate vestiare, dușuri, grupuri sanitare și spații pentru birouri. Capacitatea bazinului este de 65 de persoane, iar acesta va fi utilizat atât de elevi, cât și de cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ.

Investiția totală în acest proiect se ridică la peste 14 milioane de lei, din care 5 milioane de lei provin din bugetul Consiliului Județean Timiș, iar restul de 9 milioane de lei au fost asigurate de la bugetul de stat.

„Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot. Dorim să-l multiplicăm și în alte zone ale județului. Asemenea facilități sunt acum extrem de restrânse în afara marilor orașe, ceea ce implică naveta pentru mulți timișeni sau chiar renunțarea la practicarea unor sporturi. Vrem să oferim tuturor un nivel de trai ridicat, condiții și facilități moderne, indiferent de unde locuiesc”, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Obiectivele majore ale Consiliului Județean Timiș includ dezvoltarea județului din punct de vedere educațional și sportiv. Bazinul de înot didactic de la Jimbolia, cu posibilitate de multiplicare în întreg județul, va aduce beneficii semnificative cetățenilor orașului Jimbolia și nu numai.

Anterior Programul pentru școli
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support