Apel către fotografi amatori și profesioniști: „Timișul ca destinație turistică, în contextul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”

Consiliul Județean Timiș lansează un apel destinat fotografilor amatori sau profesioniști pe tema „Timișul ca destinație turistică, în contextul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Inițiativa se dorește a fi o provocare și un îndemn la a surprinde în imagini acele momente semnificative care reprezintă cel mai bine județul nostru în 2023, anul deținerii acestui titlu.

Fotografiile pot reda momente de la activități socio-culturale organizate la nivel județean, de la concerte, spectacole, expoziții sau instantanee cu locuri și evenimente considerate reprezentative în contextul acestui program. Echipa Biroului pentru dezvoltarea turismului și evenimente din cadrul Consiliului Județean Timiș, în calitate de organizatoare a apelului, le recomandă fotografilor să trimită acele imagini care pot reprezenta o invitație adresată turiștilor din țară și din străinătate. 

Apelul are dublul scop de a promova imaginea Timișului pe de o parte și, pe de altă parte, de a le oferi câștigătorilor posibilitatea să-și expună compozițiile în cadrul unei expoziții care va avea loc anul acesta, la Ambasada României din Regatul Belgiei.

Fotografiile pot fi trimise începând de astăzi, 24 mai, pe adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro, termenul limită fiind 31 august 2023. După această dată, toate imaginile primite se vor încărca pe pagina de facebook a Consiliului Județean Timiș – https://www.facebook.com/cjtimis unde, pentru 15 zile, vor putea fi votate și apreciate. 

Ulterior, pe baza criteriilor stabilite în regulamentul apelului, primele 30 dintre cele selectate vor fi incluse în expoziția de la ambasada din Bruxelles, iar autorii lor vor avea oportunitatea de a fi reprezentați la nivel internațional și de a promova cu mândrie imaginea Timișoarei și a întregului județ.  

Documente atașate

Anterior Program special al expoziției „Victor Brauner: Invenții și magie”
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support