Anunț de lansare a înscrierilor pentru organizarea de evenimente laCentrul Multifuncțional Bastion

Consiliul Județean Timiș lansează anunț de selecție adresat operatorilor culturali interesați de organizarea unor evenimente ce se vor desfășura pe parcursul anului 2024 la Centrul Multifuncțional Bastion aflat în complexul Bastion Theresia.

Centrul Multifuncțional Bastion se află în Bastionul Theresia, traveele C.1.17 – C.1.20, spațiu cunoscut anterior ca Zambara. Centrul a beneficiat de lucrări de amenajare și dotare extinse care l-au transformat într-unul dintre cele mai atrăgătoare și ofertante spații de expunere din oraș. 

Activitățile desfășurate în incinta Centrului Multifuncțional Bastion au scopul de a crea un ansamblu de evenimente destinate să crească numărul de vizitatori, atât din rândul locuitorilor din Timișoara, cât și din rândul turiștilor români sau din străinătate, urmărindu-se diversificarea ofertei culturale la nivelul Județului Timiș și transformarea Complexului Bastion Theresia într-un punct de reper cultural și turistic.

În cadrul Centrului se pot desfășura evenimente din arii tematice precum: arte vizuale (film, pictură, sculptură, arte decorative, foto/video, multimedia etc.); artele spectacolului (teatru, dans, muzică etc.); patrimoniu cultural și turism (tradiții, obiceiuri, muzică și dans popular, meșteșuguri tradiționale, artă culinară tradițională etc.); educație și mediere culturală (manifestată prin activități de tip expozițional, festival, lansare de carte, conferințe etc.).

Formularele de înscriere completate conform cerințelor vor fi trimise la adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro. Informații suplimentare se pot obține atât prin e-mail cât și  la numărul de telefon 0730 062 085.

Termenul limită este 21.12.2023.

Selecția evenimentelor se va face în baza grilei de acordare a punctajului, anexă la Regulamentul privind condițiile de organizare și desfășurare a evenimentelor la Centrul Multifuncțional Bastion.

Anterior Ședință ordinară
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support