Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a inițiat astăzi, 07 mai 2024, procesul de transparență decizională, în conformitate cu Legea nr. 52/2003, lansând proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290 din 19 decembrie 2023, privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.


Acesta se referă la propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor pentru închirierea unor spații din Bastionul Maria Theresia, închiriere unor spații din cadrul Palatului Administrativ al CJ Timiș și închirierea unor bunuri și suprafețe aparținând Aerodromului Cioca.


Documentația este accesibilă pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Completare-HCJT-tarife-judetene.pdf.

Timișenii sunt invitați să contribuie cu propuneri, sugestii sau opinii consultative referitoare la proiectul legislativ, în cadrul procesului de transparență decizională. Contribuțiile pot fi trimise până la data de 17 mai 2024, fie electronic la adresa cornelia.paraipan@cjtimis.ro, fie prin poștă la adresa Consiliului Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură.


Toate materialele transmise trebuie să includă mențiunea „Propuneri referitoare la Proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/19.12.2023 privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.”


Propunerile, sugestiile și opiniile consultative vor fi publicate pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/ .


De asemenea, se poate organiza o întâlnire publică pentru dezbaterea proiectului legislativ, dacă există o solicitare scrisă din partea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități ori instituții publice, până la data de 17 mai 2024.

Anterior CONSILIUL JUDEȚEAN TIMIȘ – COMPARTIMENTUL DE MEDIU titular al Planurilor de acțiune pentru reducerea zgomotului pentru drumul județean DJ 592, km. 5+100 și km. 16+800 și drumul județean DJ 691, km. 2+600 și km. 10+200, anunţă publicul asupra iniţierii procesului de elaborare a planulrilor de acțiune pentru cele două drumuri județene DJ 592 și DJ 691.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support