Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat, astăzi, 20.01.2023 în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre pentru modificarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr.377/22.12.2022 privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023.

Necesitatea inițierii unui proiect de hotărâre de acest fel se impune pentru că tarifele de interes județean reprezintă baza realizării unei părți a veniturilor Consiliului Judeţean Timiș, iar închirierea spațiului situat în Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara, Calea Torontalului, km.6, înscris în CF nr.415644, este de mare importanță.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Anunt-Legea-52-PHCJT-Modificare-Anexa-nr.1-la-HCJT-377-2022.pdf

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 30.01.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 30.01.2023.

Anterior <strong>„Stop drog! Fii liber!¨ Demers pentru reducerea consumului de droguri</strong>
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support