Tarifele de interes județean și prețurile de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024 în transparență decizională

Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, astăzi, 18.10.2023, procedura aferentă dezbaterii „Proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024”.

Acesta face referire la bunurile imobile aflate în directa administrare a Consiliului Județean Timiș și la cele date în folosință către instituții publice de interes județean. Tarifele de interes județean și prețurile de pornire la licitații au fost indexate cu indicele prețurilor de consum, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică afișate pentru perioada iulie 2022 – iulie 2023.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, accesând următorul link: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Tarife-judetene-2024.pdf 

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 28.10.2023, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public propunerea, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 28.10.2023.

Anterior Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support