Programul pentru școli

CJ Timiș gestionează, la nivelul județului nostru, în concordanță cu prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 640/2017, Programul privind acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte și produse lactate, fructe și produse de panificație.
Pentru a putea asigura continuitatea programului, Consiliul Județean Timiș a demarat procedura de achiziție pentru încheierea noilor contracte subsecvente aferente anului școlar 2022-2023, pentru lapte UHT, biscuiți uscați și mere.
Totodată, au fost depuse, la APIA, cererea de actualizare a datelor solicitantului pentru anul școlar 2022-2023 și au fost puse la dispoziția respectivei instituții toate documentele aferente cererii de plată, pentru acordarea sprijinului financiar pentru Programul pentru școli al României, de distribuție gratuită a laptelui și fructelor în semestrul II al anului școlar 2021-2022, în vederea obținerii ajutorului financiar FEGA.

Anterior Oferta culturală a Consiliului Județean pentru perioada 13 – 18 septembrie
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support