Noi controale la transportatorii care circulă pe drumurile județene

Direcția de Drumuri și Transport a Consiliului Județean Timiș a continuat, așa cum a anunțat anterior, seria controalelor care au vizat respectarea prevederilor legale de către transportatorii care circulă pe drumurile județene.   

Pe parcursul lunii octombrie au fost derulate patru controale pe raza localităților Sânmihaiu Român (o acțiune) și Șanovița (3 acțiuni).

Controalele au fost executate în echipe mixte, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier și au urmărit atât respectarea greutății și gabaritului, cât și legalitatea și existența actelor însoțitoare la vehiculele verificate.

Au fost oprite și s-au cerut documentele de la aproape 60 de autovehicule, fiind aplicate 20 de sancțiuni, în valoare totală de 49.540 lei, urmare a constatării încălcării restricțiilor de circulație și a regimului circulației.

Verificările vor continua și în luna noiembrie și vor viza mai multe artere din Timiș. 

Anterior Anunț licitație pentru închirierea a două spații având destinaţia de birouri comisionari vamali, situate la parterul  Pavilionului Administrativ din Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support