Programul pentru școli

CJ Timiș gestionează, la nivelul județului nostru, în concordanță cu prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 652/2023, Programul privind acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte și produse lactate, fructe și produse de panificație.
În luna mai, Consiliul Județean Timiș a făcut obiectul unei procedure specific de control care a vizat modul de implementare a acestui program în semestrul II al anului școlar 2020-2021 și în semestrul I al anului școlar 2021-2022.
De asemenea, au fost achitate facturile emise pentru furnizarea, în luna februarie, către toate instituțiile de învățământ de la nivelul județului Timiș, a produselor de panificație (biscuiți uscați), în valoare totală de 301.313,57 lei.

Anterior Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unei funcții publice de execuție vacantă de consilier achiziții publice, grad profesional superior din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support