Sesiune de informare TimCultura 2024

În vederea pregătirii demarării Programului TimCultura 2024 și pentru o bună desfășurare a procesului de acordarea a finanțărilor nerambursabile pentru proiectele culturale și de tineret, Consiliul Județean Timiș organizează în data de 15.02.2024, ora 09.30 în sala Revoluției a Palatului Administrativ o SESIUNEA DE INFORMARE privind Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret, în județul Timiș, pentru anul 2024, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 3/16.01.2024.

Sunt invitate să participe toate persoanele interesate de elaborarea și implementarea proiectelor cultural-artistice și de tineret, atât din cadrul unităților administrativ teritoriale, ONG-urilor, unităților de învățământ, instituțiilor publice sau private, asociațiilor sau fundațiilor.

Pentru documentare, Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret, în județul Timiș, pentru anul 2024 poate fi consultat la următorul link https://timcultura.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-TIMCULTURA-2024.pdf.

În cadrul acestei activități ne bazăm din nou, pe modul colaborativ, rugându-vă să aveți amabilitatea de a ne confirma prezența, până la data de 14.02.2024, pe adresa de email: cultura@cjtimis.ro.

Anterior Noile contracte pentru distribuirea în școlile și grădinițele din Timiș a produselor de panificație au fost semnate
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support