Implementarea cadrului instituțional de dezvoltare strategică la nivelul Județului Timiș, Cod MySMIS 135760

Unitatea Administrativ Teritorială Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, în calitate de beneficiar al contractului de finanțare nr. 479/08.05.2020, a implementat proiectul “Implementarea cadrului instituțional de dezvoltare strategică la nivelul județului Timiș”, MySMIS 135760/SIPOCA 784.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1: CP13/2019 pentru regiunea mai puțin dezvoltată – “Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea capacității de planificare strategică și de fundamentare a deciziilor de dezvoltare economico-socială și de mediu a județului la nivelul Consiliului Județean Timiș.

Citește comunicatul de presă integral


 

Unitatea Administrativ Teritorială Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, în calitate de beneficiar al contractului de finanțare nr.479/08.05.2020, a finalizat proiectul „Implementarea cadrului instituțional de dezvoltare strategică la nivelul județului Timiș”, MySMIS 135760/SIPOCA 784.

Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1: CP13/2019 pentru regiunea mai puțin dezvoltată – „Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”.

Obiectivul general al proiectului a vizat creșterea capacității de planificare strategică și de fundamentare a deciziilor de dezvoltare economico-socială și de mediu a județului la nivelul Consiliului Județean Timiș.

Citește comunicatul de presă integral

Anterior Consiliul Județean Timiș anunță rezultatul probei interviu la concursul de recrutare organizat în data de 21.01.2022-proba scrisă, pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier I superior la Serviciul managementul proiectelor
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support