Anunț public pentru Etapa de încadrare

Consiliul Județean Timiș, localitatea Timișoara, str. Bulevardul Revoluției din 1989, nr. 17, jud. Timiș anunță elaborarea primei versiuni a planului/programului “Strategia Integrată de Dezvoltare Economică și Socială a Județului Timiș 2021-2027” și declanșarea etapei de încadrare pentru obținerea avizului de mediu.

Consultarea primei versiuni a planului/programului se poate realiza pe pagina de internet a Consiliului Județean Timiș, la adresa https://www.cjtimis.ro/activitate/strategii.

Comentariile și sugestiile se vor transmite în scris la sediul APM Timiș, str. B-dul Liviu Rebreanu Nr. 18-18A, în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunț.

Anterior Consiliul Județean Timiș anunță rezultatul probei de interviu la concursul de recrutare organizat în data de 08.11.2021, pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier I superior la Serviciul de gestionarea patrimoniului
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support