Anunț de lansare a înscrierilor pentru organizarea de evenimente laCentrul Multifuncțional Bastion

Consiliul Județean Timiș anunță lansarea procesului de selecție adresat operatorilor culturali interesați de organizarea unor evenimente în perioada iunie – decembrie 2023 la Centrul Multifuncțional Bastion aflat în complexul Bastion Theresia.
Noua locație a Centrului Multifuncțional Bastion se află în Bastionul Theresia, traveele C.1.17 – C.1.20, spațiu cunoscut anterior ca Zambara. Centrul a beneficiat de lucrări de amenajare și dotare extinse care l-au transformat într-unul dintre cele mai atrăgătoare și ofertante spații culturale din oraș.
Activitățile desfășurate în incinta Centrului Multifuncțional Bastion au scopul de a crea un ansamblu de evenimente destinate să crească numărul de vizitatori, atât din rândul locuitorilor din Timișoara, cât și din rândul turiștilor români sau din străinătate, urmărindu-se diversificarea ofertei culturale la nivelul Județului Timiș și generarea unei notorietăți mai mari al Complexului Bastion Theresia.
În cadrul Centrului se pot desfășura evenimente din arii tematice precum: arte vizuale (film, pictură, sculptură, arte decorative, foto/video, multimedia etc.); artele spectacolului (teatru, dans, muzică etc.); patrimoniu cultural și turism (tradiții, obiceiuri, muzică și dans popular, meșteșuguri tradiționale, artă culinară tradițională etc.); educație și mediere culturală (manifestată prin activități de tip expozițional, festival, lansare de carte, conferințe etc.).
Formularele de înscriere completate conform cerințelor vor fi trimise la adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro. Informații suplimentare se pot obține atât prin e-mail cât și la numărul de telefon 0730 062 085.
Termenul limită este 31.05.2023.
Selecția evenimentelor se va face în baza grilei de acordare a punctajului, anexă la Regulamentul privind condițiile de organizare și desfășurare a evenimentelor la Centrul Multifuncțional Bastion.

Anterior Cu bicicleta, mai departe, pe pista care leagă România de Serbia
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support