ANUNȚ DE INTENȚIE VALABIL ÎN MOD CONTINUU fără publicare ulterioară a unui anunț de participare privind achiziționarea serviciilor de medicina muncii pentru personalul din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Timiș Datele privind solicitările autorității contractante sunt conținute în caietul de sarcini anexat prezentului anunț de intenție valabil în mod continuu fără publicare ulterioară a unui anunț de participare.

Consiliul Județean Timiș cu adresa: Timișoara, Bd. Revoluţiei din 1989 Nr.17, Timişoara, Telefon: 0256/406300, E-mail: cjt@cjtimis.ro, prin prezenta anunță intenția de a achiziționa servicii de medicina muncii pentru personalul din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Timiș.

În conformitate  cu prevederile Legii nr. 98/2016, privind achizițiile publice, anexa nr. 2, ofertanții interesați sunt invitați pentru exprimarea în scris a interesului pentru participarea la procedura de atribuire, până la data de 07.03.2024, ora 12.00.

Depunerea ofertelor se face la Registratura Consiliului Județean Timiș.

Informații necesare pentru întocmirea ofertelor se pot obține de la Biroul Intern de Prevenire si Protectie, din cadrul Direcției de resurse umane și control intern managerial, e-mail: radovan.iosim@cjtimis.ro, anamaria.cociu@cjtimis.ro,  nr. telefon: 0256/406402.

Valoarea totală estimată a achiziției ”servicii de medicina muncii”, cod CPV 85147000-1, pentru anul bugetar 2024 este de 34.985 lei.

Datele privind solicitările autorității contractante sunt prevăzute în caietul de sarcini anexat prezentului anunț de intenție valabil în mod continuu fără publicare ulterioară a unui anunț de participare.

Documente atașate

Anterior Consiliul Județean alocă peste 6,1 milioane lei pentru proiecte culturale cu finanțare nerambursabilă
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support