Marian Laurențiu Vasile

Biografie

Sunt născut la Timișoara, crescut la Fibiș, căsătorit și mândru tată a doi băieți.
De profesie sunt economist. Activitatea profesională am desfășurat-o în mediul privat, fiind manager cu o experiență de peste 20 ani. În prezent sunt asociat unic al unei societăți comerciale precum si a unui PFA in domeniul agriculturii unde dezvolt o ferma de legume cu ajutorul fondurilor europene.

Organizez anual “Festivalul Lavandei de la Fibiș” și “Toamna în lavandă” prin care dorim să intermediem relația dintre micii producători locali și consumatori.

Din 2010 sunt președintele unui ONG, care are ca scop dezvoltarea mișcării sportive în rândul copiilor din mediul rural. De asemenea ne implicam si in activitățile culturale desemnate aceleiasi groupe de varsta . Asociația organizează anual competiții sportive pentru copiii din zona rurala. Implicarea mea pe latura sportive vine din pasiunea mea pentru sport si mai precis pentru fotbal.Am fost arbitru de fotbal cu peste 20 ani de activitate în județul Timiș si simt ca este datoria mea sa insuflu tinerilor pasiunea pentru miscare.

Experiență profesională

1998-2011

Director

SC ALFA SRL

2011-2013

Manager

SC Kin Ben SRL

2013-prezent

Marian Laurentiu Vasile PFA

2016-prezent

administrator

Miro dreams events

2011-prezent

presedinte

Asociatia Sportiva Camaro

Educație

1998-2002

Universitatea Europeană Dragan din Lugoj

Facultatea de stiinte economice -sectia finante-contabilitate

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support