Alexandru Constantin PROTEASA

Biografie

Deține titlul de master în domeniul managementului, obținut la Universitatea de Vest din Timișoara. A devenit administrator al unei societăți comerciale încă de la vârsta de 18 ani și a dezvoltat, ulterior, mai multe activități private de succes. A fost  consilier local al Primăriei Moșnița Nouă în perioada 2016-2020, timp în care a dobândit o experiență administrativă care l-a ajutat să înțeleagă problemele cu care se confruntă cetățenii, așteptările lor și modul în care edilii pot interveni pentru a le fi de folos. A fost implicat în mai multe proiecte de voluntariat și este cofondator al unui ONG care promovează inițiative comunitare deoarece are încredere că lucrurile pot fi schimbate în bine dacă avem idei care pot fi aplicate și susținute. Se consideră un om al locului, un tânăr care s-a născut și a crescut în județul Timiș cu care se mândrește.

Alexandru Proteasa este conștient de responsabilitatea pe care o poartă și se simte onorat să facă parte din echipa care va transforma Timișul într-un județ european.  

Educație

2013 - 2015

Universitatea de Vest din Timișoara - Studii postuniversitare de management

2008 - 2011

Universitatea „Tibiscus” din Timișoara - Facultatea de Științe Economice

2003 - 2007

Colegiul Economic „F.S. Nitti” Timișoara

Experiența profesională

2020 - prezent

Vicepreședinte

Consiliul Județean Timiș

2016 - 2020

Consilier local

Primăria Comunei Moșnița Nouă

2008 - 2020

Manager

Companie privată

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support