Inițiative europene

Inițiative europene

La nivelul Comisiei Europene, a Comitetului European al Regiunilor precum şi a altor instituţii europene, publice şi private, care activează în diferite domenii de activitate au loc anual iniţiative la nivel european care pot viza, de exemplu, identificarea bunelor practici în dezvoltarea regională sau evidențierea proiectelor inovatoare finanțate de UE, care ar putea fi sursă de inspirație pentru alte regiuni și manageri de proiect.

Aceste inițiative oferă oportunitatea dezvoltării celor mai promițătoare și inovatoare idei din diferite domenii și contribuie la aprecierea celor mai bune proiecte realizate la nivel european. Oferă de asemena șansa autoritāților locale, județene, regionale şi naționale sā-şi promoveze proiectele şi inițiativele legate de noile provocāri/prioritāți ale UE. Nu în ultimul rând aceste sunt o cale pentru publicul larg de a afla informații despre cele mai bune realizări de la nivel european.

În această secțiune a site-ului puteți găsi informații despre concursuri, competiții europeane, conferințe de comunicare publică și programe de formare care au loc la nivelul Uniunii Europene.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support