Corpul Consular din Timișoara

Corpul Consular din Timișoara

Consiliul Judeţean Timiş acordă o atenţie deosebită menţinerii şi dezvoltării relaţiilor de cooperare cu parteneri şi instituţii din Europa şi din întreaga lume, precum şi soluţionării problemelor comunităţiidin regiunea noastră şi din cele partenere. În acest sens a fost stabilită o comunicare permanentă cu Corpul Consular din Timişoara, care la ora actuală cuprinde 18 de consuli.

Anul 2019 a fost unul special din punct de vedere al relațiilor diplomatice, în data de 9 mai având loc semnarea Statutului reînnoit al Asociației „Corpul Consular Timișoara”, prin care membrii reprezentanţelor diplomatice din oraş şi-au luat angajamentul de a contribui la buna colaborare şi înţelegere între Consulate şi autorităţile publice locale şi de a sprijini Timişoara din punct de vedere cultural şi economic în următorii ani. Documentul a fost semnat şi de către președintele Consiliului Județean Timiș, prefect și primar.

Asociaţia Corp Consular 2023

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support