Construim Europa împreună cu autoritățile locale

Construim Europa împreună cu autoritățile locale

La un an de la lansare, rețeaua Construim Europa împreună cu autoritățile locale are plăcerea de a vă oferi a doua ediție a buletinului său!

Influența comunității crește rapid, noi candidaturi fiind depuse constant. Și mai impresionantă este rata de creștere a numărului de membri din fiecare țară a UE.
România deschide noi orizonturi: datorită colaborării neprețuite dintre principalele părți interesate ale administrațiilor locale și reprezentanța Comisiei Europene la București, aproximativ 100 de municipalități și consilieri locali au depus cereri de aderare la rețea în ultimele luni.

Acest buletin prezintă pentru prima dată inițiativele și cele mai bune practici ale membrilor BELC, împreună cu accentul pe care aceștia îl pun pe particularitățile locale, evidențiind serviciile oferite în mod continuu de Comisia Europeană, inclusiv vizite și seminare online, menite să încurajeze consilierii locali să comunice despre UE cu cetățenii din circumscripția lor.

Descarcă documentul

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support