Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri

Consiliul Județean Timiș a lansat, astăzi, 15.03.2023, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 377/22.12.2022 privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023.


Prin actul normativ menționat, au fost aprobate tarifele de interes județean, practicate de Consiliul Județean Timiș și de instituțiile de artă și cultură din subordinea administrației județene pentru anul fiscal 2023. Se solicită, acum, modificarea tarifului de închiriere ocazională, temporară, la terenul din curtea Bastionului Theresia Timișoara, pentru amplasare de mijloace publicitare, tarifele de interes județean reprezentând baza realizării unei părți a veniturilor CJ Timiș. Volumul și diversitatea acestora vor permite, astfel, derularea normală în anul fiscal 2023 a activităților specifice Direcției de administrare a patrimoniului.


Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Modificare-HCJT-nr.-377-2022-Tonete.pdf


Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 27.03.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.


Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 27.03.2023.


Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 377/22.12.2022 privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023 “.

Anterior Centralizator proba scrisă la concursul de recrutare în funcția publică de execuție de consilier I superior din data de 14 martie 2023 la Biroul de comunicare
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support