Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre privind Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.


Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-CCAJT.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.


Modificările propuse vizează implementarea cadrului legislativ și a măsurilor dispuse de Legea nr. 296/2023 pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, încadrarea în numărul maxim de posturi aprobate și în cel de funcții de conducere.


Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 08.12.2023, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliului Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.


Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.”


Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la următorul link: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/


Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 08.12.2023.

Anterior Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre privind Muzeul Național de Artă Timișoara
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support