Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională conform Legii nr. 52/2003, lansând un proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/2023 privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.
Acest proiect se referă la propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor pentru închirierea unor spații din Bastionul Maria Theresia, mai precis corpul A compus din traveele A1.13 și A1.14, având o suprafață de 209,37 mp.


Spațiul a fost eliberat de fostul chiriaș, iar în vederea scoaterii la licitație s-a achiziționat un raport de evaluare actualizat. Prețul de pornire pentru acest spațiu este de 42,00 lei/mp/lună, stabilit în urma unui raport de evaluare efectuat de un evaluator autorizat ANEVAR și care nu conține TVA.
Documentația completă este accesibilă pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Tarife-judetene-modificate-mai-2024.pdf .

Timișenii sunt invitați să contribuie cu propuneri, sugestii sau opinii consultative referitoare la proiectul legislativ, în cadrul procesului de transparență decizională. Contribuțiile pot fi trimise până la data de 6 iunie 2024, fie electronic la adresa cornelia.paraipan@cjtimis.ro , fie prin poștă la adresa Consiliului Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură.


Toate materialele transmise trebuie să includă mențiunea: „Propuneri privind Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/2023 privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.”

Propunerile, sugestiile și opiniile consultative vor fi publicate pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/ .

De asemenea, se poate organiza o întâlnire publică pentru dezbaterea proiectului legislativ, dacă există o solicitare scrisă din partea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități ori instituții publice, până la data de 6 iunie 2024.

Anterior DJ 691 va fi modernizat până la limita cu județul Arad
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support