Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri

Consiliul Județean Timiș a lansat, astăzi, 04.05.2023, în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții al Muzeului Național al Banatului.


Prin actul normativ se solicită suplimentarea structurii organizatorice a Muzeului Național al Banatului cu 12 posturi de execuție rezultând 85 de posturi, modificându-se structura, astfel: 6 posturi de conducere și 79 posturi de execuție.


Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:
https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-MNB-2023.pdf


Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 15.05.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.


Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 15.05.2023.


Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții al Muzeului Național al Banatului.”

Anterior Soluție pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților alergici
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support