Ședință ordinară

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință, în data de 29 septembrie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al orașului Gătaia, în domeniul public al Județului Timiș și declararea acestora ca fiind bunuri de interes public județean.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al orașului Jimbolia în domeniul public al Județului Timiș.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere pentru obiectivul de utilitate publică „Amenajare intersecție DJ 595C cu DN 58B în Birda”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemțiune din partea Județului Timiș, asupra intenției de înstrăinare a unui imobil cu altă destinație decât cea de locuință.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 150/23.07.2021 privind Contractul de delegare de gestiune prin concesiune a următoarelor activități ale serviciului public de salubrizare din județul Timiș: operarea Stației de transfer Timișoara și a Centrelor de colectare de la Jimbolia, Deta și Făget de pe raza județului Timiș; transportul deșeurilor de la Stația de transfer/Centrele de colectare la depozitul de Deșeuri nepericuloase Ghizela, din cadrul proiectului „Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Timiș”.
  6. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile din domeniul public al Comunei Nădrag în domeniul public al Județului Timiș și declararea acestora ca fiind bunuri de interes public județean.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 201/23.12.2020 privind aprobarea taxelor județene pentru anul fiscal 2021.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 226/28.10.2016 privind aprobarea promovării Proiectului „Modernizare drum județean DJ 693 pentru interconectare la A1 (AR) și Pod peste Mureș la Pecica județul Arad (L=57 km, din care necesar de modernizare cca. 30 km)”.
  10. Întrebări, interpelări.
Anterior Consiliul Județean Timiș anunță rezultatul final la examenul organizat pentru promovarea în grad profesional superior a unui funcționar public de execuție din cadrul aparatului de specialitate
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support