Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 21 aprilie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind actualizarea datelor tehnice ale bunului imobil înscris în Cartea Funciară nr. 400333, localitatea Periam, aflat în proprietatea publică a Județului Timiș și administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării unei parcele înscrisă în Cartea Funciară nr. 416643 Lugoj, proprietatea publică a Județului Timiș, în trei loturi/topuri distincte.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și numirea auditorului statutar la societatea RUWATIM SMDP S.R.L.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării taxelor locale de interes județean pentru anul fiscal 2023.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice și de tineret pe anul 2022, în județul Timiș.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Ghidului privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive pe anul 2022.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței nominale a Comisiei pentru Protecția Copilului Timiș.
  8. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 40/2022 a Consiliului Județean Timiș privind aprobarea preluării de către Societatea Profal Industry S.R.L. a contractelor de concesiune nr. 11483/27.08.2007 și nr. 13842/07.10.2008, încheiate între Județul Timiș și Societatea Project Business Aurora S.R.L.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor bunuri comunei Foeni, județul Timiș.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii directe a serviciilor de curățenie pentru unele imobile din domeniul public și privat al județului Timiș, de către Consiliul Județean Timiș în calitate de autoritate contractantă către Societatea SERVICE CONS PREST S.R.L.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea arondării comunei Uivar, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Uivar.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor secțiunii de funcționare și a secțiunii de dezvoltare pentru bugetul local al județului Timiș la 31.03.2022.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Protocolului de colaborare pentru promovarea investițiilor și proiectelor europene în România între Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în vederea sprijinirii implementării Proiectului cu titlul „Centrul de Informare pentru investiții europene” cod SMIS 120018.
  14. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 281/22.12.2021, privind aprobarea achiziționării directe a serviciului de specialitate prestat de către societatea RUWATIM SMDP S.R.L. privind strategia și soluțiile de operaționalizare a obiectivului de investiții „Centru de colectare legume – fructe în județul Timiș – Proiect pilot pe amplasamentul din comuna Tomnatic, județul Timiș”.
Anterior Programul pentru școli