Ședința ordinară

Consiliul Județean Timiş se convoacă în ședință ordinară, care se va desfășura în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 27 martie 2024, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea apartamentării imobilului înscris în Cartea funciară nr. 435471 Timișoara, Nr. cadastral 435471 – C8.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor tehnice privind condițiile de proiectare și amplasare a construcțiilor, instalațiilor și a mijloacelor de publicitate în zona drumurilor județene din Județul Timiș.
    Inițiator: Vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Alexandru-Constantin Proteasa.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerilor de criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuință și în repartizarea locuințelor pentru specialiști din sănătate, destinate închirierii, construite de către Agenția Națională pentru Locuințe în Comuna Giroc.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație, a spațiului situat în Corp B, Traveea B1.17 din Bastionul ”Theresia” Timișoara.
  5. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al comunei Moșnița Nouă, în domeniul public al Județului Timiș.
  6. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui bun imobil, din domeniul public al comunei Sacoșu Turcesc, în domeniul public al Județului Timiș.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Hărților strategice de zgomot pentru drumul județean DJ 691 pe sectorul cuprins între km 2+600 și km 10+200, L= 7,600 km și drumul județean DJ 592 pe sectorul cuprins între km 5+100 și km 16+800, L= 11,700 km.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării în categoria funcțională a drumurilor de interes județean a drumului comunal ce face legătura între localitățile Coșteiu, Jabăr și Boldur și acordarea indicativului DJ 592C.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării Contractului de închiriere nr. 19382/23.08.2021 încheiat de Județul Timiș cu societatea Maco Sky S.R.L.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii contractului pentru servicii de defrișare, cosit și întreținere a unor spații verzi pentru unele imobile de pe domeniul public și privat al județului Timiș de către Consiliul Județean Timiș în calitate de autoritate contractantă, către Societatea SERVICE CONS PREST S.R.L.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normativelor pentru dotarea cu autovehicule și consumul lunar de carburanți.
  12. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Actului constitutiv al societății SERVICE CONS PREST S.R.L.
  13. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Actului constitutiv al societății RUWATIM SMDP S.R.L.
Anterior Anunț privind organizarea licitației publice pentru închirierea unui container tip birou în incinta PITT