Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 23 ianuarie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre nr. 1/11.01.2024 privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 236/25.10.2023 referitoare la aprobarea închirierii, prin licitație, a unui spațiu situat în incinta Centrului Info din Bastionul „Theresia” Timișoara.
    Inițiator: Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru-Constantin Proteasa
  2. Proiect de hotărâre nr. 2/11.01.2024 privind aprobarea dării în folosință gratuită a unui bun imobil situat în proximitatea Pavilionului Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara aflat în proprietatea privată a Județului Timiș, către Autoritatea Vamală Română, prin Direcția Regională Vamală Timișoara.
  3. Proiect de hotărâre nr. 3/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Casa de tip familial 2 Găvojdia.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  4. Proiect de hotărâre nr. 4/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Casa de tip familial Sfântul Pavel POR 2 din cadrul Complexului de Servicii ’’A’’ pentru Copiii cu Dizabilități, în localitatea Lugoj, județ Timiș.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  5. Proiect de hotărâre nr. 5/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Casa de tip familial Sfântul Petru POR 1 din cadrul Complexului de Servicii ’’A’’ pentru Copiii cu Dizabilități, în localitatea Lugoj, județ Timiș.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  6. Proiect de hotărâre nr. 6/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Centrul de zi pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă Găvojdia.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  7. Proiect de hotărâre nr. 7/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Centrul de Zi de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități din cadrul Complexului de Servicii ’’A’’ pentru Copiii cu Dizabilități, în localitatea Lugoj, județ Timiș.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  8. Proiect de hotărâre nr. 8/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Casa de tip familial Mihăiță.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  9. Proiect de hotărâre nr. 9/11.01.2024 privind aprobarea înființării serviciului social – Casa de tip familial 1 Găvojdia.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  10. Proiect de hotărâre nr. 10/11.01.2024 privind aprobarea execuției bugetelor secțiunii de funcționare și a secțiunii de dezvoltare pentru bugetul local al județului Timiș la 31.12.2023.
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  11. Proiect de hotărâre nr. 11/12.01.2024 pentru modificarea Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 206/28.10.2016 privind aprobarea dării în administrare a unor bunuri imobile aflate în domeniul public al Județului Timiș, către unele instituții publice de interes județean.
  12. Proiect de hotărâre nr. 12/15.01.2024 privind aprobarea Raportului pentru anul 2023 referitor la stadiul realizării măsurilor din Planul de menținere a calității aerului în județul Timiș 2020-2024
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica
  13. Proiect de hotărâre nr. 13/15.01.2024 pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 292/19.12.2023 privind avizarea normelor de venit pentru anul fiscal 2024 pentru contribuabilii care realizează venituri din activități independente
    Inițiator: Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin-Adrian Nica