Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 25 septembrie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării în categoria funcțională a drumurilor de interes județean și clasificarea ca DJ 592F a drumului Buziaș – Silagiu („Drumul Vinului”).
  2. Proiect de hotărâre pentru completarea și modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 377/22.12.2022 privind aprobarea tarifelor de interes județean pentru anul fiscal 2023.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație publică, a unui spațiu situat în incinta Centrului Info din Bastionul „Theresia” Timișoara.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație, a spațiului situat în Corp B+C, Traveele B1.18, B1.19, C1.1 și C1.2 din Bastionul „Theresia” Timișoara.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea contractului de concesiune încheiat între Județul Timiș prin Consiliul Județean Timiș și Societatea EPS România S.R.L.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor bunuri imobile situate în Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara, Calea Torontalului, km 6, aflate în proprietatea privată a Județului Timiș.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici și a devizului general, faza D.A.L.I., pentru obiectivul de investiție publică „Renovare energetică moderată a clădirii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Păunescu Recaș”.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general revizuit și a rezervei de implementare pentru investiția „Centru Comunitar de Învățare Permanentă Timiș” din cadrul proiectului „Joint Employment Driven Initiative” („Inițiativă comună privind ocuparea forței de muncă”) Acronim JEDI, cod ROHU-452.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea nr. 3 a Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 182/31.08.2021 privind aprobarea devizului actualizat la faza de Proiect Tehnic revizuit pentru investiția „Reabilitarea, consolidarea, modernizarea și accesibilizarea spațiilor educaționale din cadrul Liceului Teoretic Special „IRIS”, Cod SMIS 116274.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea nr. 3 a Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 138/27.06.2018 privind aprobarea proiectului „Reabilitarea, consolidarea, modernizarea și accesibilizarea spațiilor educaționale din cadrul Liceului Teoretic special „IRIS”, cu realizarea de măsuri de sprijinire a eficienței energetice prin gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea energiei din surse regenerabile”, Cod SMIS 116274.
  11. Proiect de hotărâre privind ajustarea tarifelor de salubrizare din Contractul de concesiune nr. 7.243/13.06.2013 încheiat între Județul Timiș prin Consiliul Județean Timiș și Asocierea S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. – S.C. RER SERVICII ECOLOGICE S.R.L.
  12. Proiect de hotărâre privind desemnarea Comisiei pentru cercetarea prealabilă în vederea declarării utilității publice a obiectivului „Castel Nako” din Sânnicolau Mare.
  13. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 48/2022 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Timiș în Consiliile de administrație și Comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității ale unităților de învățământ preuniversitar special din județul Timiș.
  14. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Județului Timiș în Consiliul de administrație al societății INTER CENTER SERVICE S.A.
  15. Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobarea a finanțării proiectului „Modernizarea și reconstrucția Școlii de muzică din orașul Nisporeni” al Raionului Nisporeni – Republica Moldova.
  16. Proiect de hotărâre privind aderarea județului Timiș la Asociația PARTENALIA.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Restructurare al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr. 1 Lugoj.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Restructurare al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor bunuri mobile aflate în patrimoniul Județului Timiș către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu’’ Timișoara.
  20. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 204/23.12.2020 privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza DALI, și a principalilor indicatori tehnico-economici a proiectului de investiție publică „REABILITAREA CLĂDIRII DIN PIAȚA LIBERTĂȚII NR. 3” – sediul central al Bibliotecii Județene Timiș “SORIN TITEL”, precum și asigurarea finanțării pentru categoriile de lucrări care nu se finanțează de la bugetul de Stat (cele care nu se referă la faza de construcții+montaj).
  21. Proiect de hotărâre pentru stabilirea componenței Consiliului Administrativ al Muzeului Satului Bănățean Timișoara
Anterior Notă de informare în proiectul ”Sprijin pentru pregătirea documentației aferente proiectului:”Gestionarea eficientă a deşeurilor în Depozitul de deşeuri nepericuloase din Comuna Ghizela în vederea accelerării tranziţiei spre economia circulară”