Ședință ordinară

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 26 aprilie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind condițiile de organizare și desfășurare a evenimentelor la Centrul Multifuncțional Bastion.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al societății Service Cons Prest S.R.L. pe anul 2023.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al societății RUWATIM SMDP S.R.L. pe anul 2023.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor spații în hala industrială proprietate a Societății Ornella Design S.R.L. din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara.
 5. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al comunei Balinț, în domeniul public al Județului Timiș.
 6. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al comunei Belinț, în domeniul public al Județului Timiș.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerilor de criterii pentru repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, construite de către Agenția Națională pentru Locuințe în Comuna Giroc.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale la data de 31.12.2022 ale societății RUWATIM SMDP S.R.L.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării taxelor locale de interes județean pentru anul fiscal 2024.
 10. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 345/24.11.2022 privind solicitarea de trecere a unor bunuri imobile, din domeniul public al comunei Victor Vlad Delamarina, în domeniul public al Județului Timiș.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor secțiunii de funcționare și a secțiunii de dezvoltare pentru bugetul local al județului Timiș la 31.03.2023.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării în categoria funcțională a drumurilor de interes județean a drumului comunal DC 169 Șipet (DJ 592B) – Sculea (DN58B).
 13. Întrebări, interpelări, informări.
Anterior Centralizator nominal privind punctajele acordate de comisia de concurs la proba scrisă a concursului de promovare în funcțiile publice de conducere vacante, concurs organizat în data de 20 aprilie 2023 – proba scrisă
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support