Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară, care se va desfășura cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, în data de 28 februarie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 124/21.04.2022 privind constituirea comisiei speciale pentru analizarea documentațiilor ce stau la baza exercitării/neexercitării dreptului de preemțiune din partea Județului Timiș referitor la intențiile proprietarilor de înstrăinare a unor clădiri monument istoric.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de administrare al societății Service Cons Prest S.R.L. pentru perioada 2023-2026.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 159/30.06.2021 privind aprobarea Strategiei și a Regulamentului de valorificare, amenajare, exploatare și întreținere a spațiilor din Bastionul Theresia și închirierea unor spații.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere pentru obiectivul de utilitate publică „Modernizare DJ591 Timișoara – Utvin – Sânmihaiu Român“.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 105/28.05.2019 pentru aprobarea Normativelor privind dotarea cu autovehicule și consumul lunar de carburanți.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor bunuri mobile aflate în domeniul privat al Județului Timiș către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractului de concesiune nr. 2581/07.02.2022, încheiat între Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș, și Societatea M&V Company S.R.L.
  8. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 206/28.10.2016 privind aprobarea dării în administrare a unor bunuri imobile aflate în domeniul public al Județului Timiș, către unele instituții publice de interes județean.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Timiș la promovarea și implementarea proiectului „Protecție Civilă Inteligentă”.
  10. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 239/18.10.2017 privind aprobarea proiectului „Modernizare DJ 691: Lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km 12+975)”.
  11. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 186/31.08.2021 privind constituirea Comisii mixte pentru stabilirea modului de administrare a obiectivului de investiții „Centru de colectare legume – fructe în jud. Timiș – Proiect pilot pe amplasamentul din Comuna Tomnatic, județul Timiș”.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor individual de minimis pentru majorarea capitalului social al societății Service Cons Prest S.R.L.
  13. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 187/2018 privind aprobarea Schemei de minimis pentru finanțarea spitalelor publice locale aflate în subordinea autorităților publice locale din județul Timiș.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Timiș la proiectul „Blue Sky – The Solution to Air Pollution”/„Blue Sky – Soluția transfrontalieră la problema poluării aerului”, acronim „BLUE SKY”, finanțat în cadrul primului apel de proiecte al Programului Interreg IPA România – Serbia 2021-2027.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice cu principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiție publică „Modernizare DJ 609H Târgoviște – Babșa”.
  16. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice cu principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiție publică „Modernizare DJ 593B Parța-Petroman”.
  17. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice cu principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiție publică „Amenajare intersecție DJ 692A cu DN 69 (Sânandrei)”.
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați ai „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014 – 2020”.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării actualizate pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014 – 2020” finanțat prin POIM.
Anterior Rezultatul probei interviu la examenul de promovare în grad profesional superior celui deţinut anterior promovării, a unui funcționar public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș, organizat în data de 20.02.2023 – proba scrisă