Ședință extraordinară

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă extraordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință, în data de 14 ianuarie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Cosmin-Alexandru Cadar.
  2. Proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor din fondul la dispoziția consiliului județean pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Timiș pe anul 2022 și estimări pe anii 2023-2025.
  3. Proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2022 și estimări pe anii 2023-2025.
  4. Întrebări, interpelări.
Anterior Consiliul Județean Timiș anunță organizarea concursului de promovare în vederea ocupării funcției publice de conducere vacante de director general, gradul II al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support