S-a dat startul la creație muzicală. A început Muzicon 2024!

Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ Timișoara a găzduit astăzi evenimentul de lansare al Muzicon Summer Camp 2024, proiect care face parte din dosarul de candidatură al Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

În mod simbolic, ediția din acest an a taberei de creație muzicală a început în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean, spațiu recent amenajat cu dotări finanțate de Ministerul Culturii, prin Programul de Investiții al Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

“Păstrăm vie moștenirea TM2023 și încurajăm operatorii culturali să ducă mai departe proiectele culturale care au strălucit anul trecut”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Publicul se poate bucura de rezultatele muncii artiștilor care participă la Muzicon Summer Camp 2024 în cadrul unui eveniment care va avea loc, de asemenea, într-un spațiu amenajat cu fonduri de la Ministerul Culturii, prin Programul de Investiții al Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Astfel, vineri, 28 iunie, de la ora 19, iubitorii de muzică alternativă sunt așteptați la Centrul Multifuncțional Bastion la un show promițător, cu muzică 100% originală. Accesul la evenimentul de închidere al taberei de creație Muzicon este liber și gratuit.

Anterior Ședință ordinară
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support