Programul pentru școli

CJ Timiș gestionează, la nivelul județului nostru, în concordanță cu prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 640/2017, Programul privind acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte și produse lactate, fructe și produse de panificație.
În luna august a fost întocmită și depusă, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, cererea de plată cu privire la acordarea sprijinului financiar pentru Programul pentru școli al României – distribuție gratuită de lapte și fructe, aferent anului școlar 2022-2023, în vederea acordării ajutorului financiar FEGA.
Totodată, au fost depuse cererea de actualizare a solicitantului și toate documentele necesare pentru anul școlar 2023-2024.

Anterior Calendarul săptămânal al evenimentelor culturale în organizarea instituțiilor CJ Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support