Podul peste canalul ANIF de la Tapia se închide

Direcția de Drumuri și Transport din cadrul Consiliului Județean Timiș transmite participanților la trafic că, începând de astăzi, circulația rutieră va fi închisă pe podul peste canalul ANIF din localitatea Tapia, amplasat pe DJ 680 la km 4+000, care făcea legătura între localitățile Lugoj – Criciova (prin Tapia-Măguri). 

Decizia a fost luată ca urmare a constatării apariției unei fisuri care a evoluat în diagonala structurii de rezistență a podului, fapt care pune în pericol siguranța celor care ar dori să-l traverseze, existând risc de prăbușire. 

Traficul va fi închis până la finalizarea lucrărilor de modernizare a podului, în acest moment proiectul elaborat pentru refacerea acestuia fiind la faza de Autorizație de construire. 

Devierea se va face pe ruta: Varianta de ocolire a municipiului Lugoj – DN 6 – Criciova și retur, conform semnalizărilor instituite pe traseu.  

Anterior Închidere temporară de circulație la trecerea de cale ferată de pe DJ 691
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support