Modificarea organigramei la Direcția de Evidență a Persoanelor Timiș, în procedură de transparență 

Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș a deschis, în data de 15.05.2023, procedura aferentă dezbaterii „Proiectului de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 52/2019 privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției de Evidență a Persoanelor Timiș.

Proiectul se referă la modificări apărute prin transformarea posturilor din statul de funcții, ca urmare a promovării titularilor acestora în grade profesionale, fără a schimba structura organizatorică aprobată prin Anexa 2 a HCJ amintită, fiind vorba, în continuare, de 45 de posturi, din care 40 de execuție și 5 de conducere.

Documentația aferentă poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-DEP-Timis.pdf

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 25.05.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 25.05.2023.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 52/2019 privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției de Evidență a Persoanelor Timiș”.

Anterior Anunț privind desfășurarea concursurilor de recrutare a unor funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support