Întâlnire consultativă privind Centrul de Legume și Fructe de la Tomnatic

Luni, 13 martie 2023, începând cu ora 15.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara va avea loc o întâlnire consultativă organizată de către Consiliul Județean Timiș cu privire la variantele de operaționalizare a viitorului Centru de Legume și Fructe de la Tomnatic, investiție care urmează a fi finalizată în luna noiembrie a anului curent.


Întâlnirea va avea loc în sistem fizic și online, iar potențialii operatori privați și persoanele interesate sunt rugați să-și anunțe prezența la adresa de e-mail simona.mirciov@cjtimis.ro sau la telefon: 0256 406488, persoana de contact fiind Simona Mirciov, consilier superior, Serviciul de administrare a patrimoniului. Persoanele înscrise în vederea participării vor primi materiale suplimentare în vederea facilitării colectării unor opinii, observații și recomandări informate.


Obiectivul Consiliului Județean Timiș este de a asigura informarea potențialilor operatori privați despre proiectul de investiție „Centru de colectare și desfacere legume și fructe Tomnatic” și de a realiza o analiză preliminară, comună, a interesului potențial al operatorilor privați din sectorul legume fructe în participarea la o procedura ulterioară de concesionare sau închiriere a obiectivului de investiție.

Anterior Protocol semnat! Vom avea un nou drum expres pentru conectarea Aeroportului Timișoara cu Autostrada A1
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support