Daniel Corbeanu, pentru ultima oară în ring!
Campanie anti bullying împreună cu Moroșanu la școlile timișene

Luptătorul Daniel Corbeanu, însoțit de promotorul Cătălin Moroșanu, va susține o ultimă conferință de presă, vineri, ora 11:00, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, în care va anunța toate detaliile despre meciul său de retragere, programat duminică, 12 martie, la Sala Polivalentă “Constantin Jude” din Timișoara.

După aproape 20 de ani petrecuți, ca sportiv, în Artele Marțiale, Corbeanu va urca, pentru ultima oară, în ring, în România, la finalul acestei săptămâni, într-un duel contra luptătorului turc Erkan Varol. Corbeanu va fi co – main event în gala Dynamite Fighting Show 18, Luptă Capitală, eveniment organizat în parteneriat cu Pro TV și care va fi ulterior transmis în reluare și de peste 20 de televiziuni regionale și statele din Statele Unite ale Americii. Cel mai mare eveniment de sporturi de contact din Banat în acest an, Dynamite Fighting Show 18 – Lupta Finală, se va desfășura pe 12 martie, începând cu ora 18:30, la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara, acolo unde Timișul va avea nu mai puțin de 8 reprezentanți. În main event, triplul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe germanul Vladimir Tok. De asemenea, gala va avea în program și sferturile de finală ale Grand Prix-ului care stabilește viitorii doi campioni ai circuitului.

Înainte de gala, mai exact pe 11 martie, la Iulius Town din Timișoara, de la ora 15:30, publicul va avea ocazia să îi vadă îndeaproape pe sportivii din DFS, la cântarul oficial și conferința de presă, eveniment unde accesul va fi gratuit. Cu această ocazie, publicul spectator îi va putea vedea pe cei 8 sportivi reprezentanți ai județului Timiș – Daniel Corbeanu, Florin Ivănoaie, Cristian Conea, Ilie Brancu, Bogdan Takacs, Florin Rus, Dănuț Coștoi și Daniel Micu. De asemenea, vor fi prezenți și alți sportivi români de renume, precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă sau Eduard Gafencu, dar și sportivi străini, precum brazilianul Rodrigo Mineiro, germanul Vladimir Tok și turcul Erkan Varol.

Cătălin Moroșanu, împreună cu acești luptători de excepție, derulează, tot în această perioadă, în județul Timiș, proiectul ”Valori Culturale Timișene”, alături de Asociația Junior Sport – în calitate de inițiator și Consiliul Județean Timiș – în calitate de partener principal. Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, cu realizarea unor clipuri promoționale, sportivii vor ajunge și în 4 școli din județ, acolo unde vor continua campania anti bullying lansată încă din 2019.

„Prin implementarea acestui proiect ne dorim promovarea patrimoniului culturii timișene, prin prezentarea unor obiective culturale din acest colț de țară. Sunt sigur că acest mix de cultură și sport va aduce un plus zonei și societății noastre, iar totodată ne dorim să oferim și un exemplu elevilor, prin campania anti bullying din școli, un fenomen tot mai răspândit din păcate. Noi, ca luptători, le putem arăta că pot alege calea unui sport pentru a-și elibera energiile, indiferent care va fi acela”, a spus Cătălin Moroșanu.

La rândul său, Beatrice Mercado, președinte al Asociației Junior Sport, a precizat: „Avem experiență de 12 ani în desfășurarea proiectelor în parteneriat cu autoritățile publice, cu alte organizații guvernamentale și neguvernamentale din țară și din străinătate. În prezent, proiectul național „Născut Pentru Sport”, din care face parte Caravana Educației în județul Timiș, este considerat unul dintre cele mai complexe proiecte din România de educație și cultură pentru copii și tineri. Proiectele și campaniile inițiate și desfășurate de Asociația Junior Sport, în cei 12 ani de activitate, vorbesc de la sine”.

Anterior Consiliul Județean Timiș a semnat un nou contract de finanțare pentru un proiect depus prin PNRR
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support