Au fost încheiate contractele pentru distribuirea în școlile și grădinițele din Timiș a fructelor și produselor lactate și de panificație

CJ Timiș gestionează, la nivelul județului nostru, Programul privind acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte și produse lactate, fructe și produse de panificație.
În acest context, a fost depusă, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, cererea de plată pentru acordarea sprijinului financiar pentru Programul pentru școli al României – distribuție gratuită lapte și fructe în semestrul II al anului școlar 2020-2021- în vederea obținerii ajutorului financiar FEGA.
De asemenea, au fost încheiate contractele subsecvente pentru aprovizionarea și distribuția de biscuiți uscați (începând cu data de 13.09.2021), lapte (începând cu 15 septembrie) și mere (la o dată ce va fi comunicată ulterior), pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular pentru anul școlar 2021-2022.
Conform H.G. 640/2017 și prevederilor contractelor subsecvente încheiate pentru aprovizionarea și distribuția produselor din cadrul Programului pentru școli al României, în județul Timiș pe parcursul unei săptămâni, unui preșcolar/elev i se acordă gratuit cinci porții de biscuiți uscați 80 g, trei porții de lapte UHT și două porții de mere.

Anterior Evenimentele culturale ale săptămânii în organizarea instituțiilor CJ Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support