Podul peste Bega Veche de pe noul drum de legătură între Săcălaz și DN6 intră în scurt timp în lucru. Consiliul Județean a predat deja amplasamentul către constructor

Consilul Județean Timiș va da patru milioane de lei pentru realizarea unui nou pod peste Bega Veche, ca parte a proiectului de asfaltare a drumului de pământ dintre Dudeștii Noi – intersecția cu DN 6 și Săcălaz.

Lucrarea prevede construirea unui pod nou, se ridică la 4 milioane lei și completează o altă investiție importantă a CJ Timiș, aflată în desfășurare, de asfaltare a unui drum de pământ de 5 km care face legătura între comună și DN 6.

Podul peste Bega Veche de pe noul drum de legătură între Săcălaz și DN6 va intra în scurt timp în lucru. Consiliul Județean a predat deja amplasamentul către constructor.

Se lucrează la organizarea de șantier, ulterior emițându-se ordinul de începere a lucrărilor. Din acel moment, constructorul va avea la dispoziție nouă luni să finalizeze lucrarea.

Podul va avea o lungime de 35 de metri și o lățime de 11.6 m, fiind prevăzut cu trotuare de 1.15 metri pe ambele sensuri de mers.

Anterior Anunț privind organizarea concursului de recrutare în vederea ocupării funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul de gestionarea patrimoniului – Direcția de administrare a patrimoniului din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support