Anunț public

Asocierea Municipiul Reşiţa, Municipiul Timişoara, Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Consiliul Judeţean Timiş, titular al proiectului „Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reşiţa Nord-Timişoara Nord cu extensie Voiteni-Stamora Moraviţa-Frontieră”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, prin care proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reşiţa Nord-Timişoara Nord cu extensie Voiteni-Stamora Moraviţa- Frontieră” propus a se realiza în Jud. Timiş şi Jud. Caraş Severin.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti, în zilele de luni – joi, între orele 08 – 1630 şi vineri între orele 08 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.anom.ro la secţiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului pe adresa de email: autorizari@anpm.ro.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Descarcă anunțul

Anterior Programul pentru școli
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support