COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

11.05.2005

Ca urmare a afirmatiilor facute ieri de reprezentantul societatii Aversa SA, care sustinea ca a fost transmisa o oferta de pompe si catre Consiliul Judetean Timis, facem urmatoarele precizari:

La nivelul CJT nu s-a primit nici o oferta din partea respectivei firme. Au fost verificate toate posibilele cai prin care putea fi transmisa oferta: posta (registratura CJT) si faxurile institutiei.

De altfel, în dimineata zilei de astazi, am intrat în posesia unei copii a raspunsului pe care Aversa l-a dat solicitarii Oficiului Central de Stat cu Probleme Speciale din Bucuresti, înregistrata la Aversa în data de 10 mai 2005.

Prin aceasta adresa (oferta comerciala), se preciza ca exista posibilitatea comandarii unor motopompe, care pot fi executate si livrate în termen de 7-10 zile de la data perfectarii contractului.

în oferta se specificau motopompe cu o capacitate de 500 mc/h si de 800 mc/h.

Având în vedere situatia grava cauzata de inundatiile din Timis si faptul ca partea maghiara utilizase aceste motopompe de mare capacitate, cu succes, la înlaturarea apelor care s-au revarsat din Tisa, consideram ca solicitarea catre partenerii maghiari, în baza protocolului existent între judetele membre ale Euroregiunii DKMT, a fost corecta.

Astazi, de la ora 14.00, are loc sedinta Comisiei pentru cultura, cu urmatoarea ordine de zi:

  1. Propuneri pentru anexele la contractele de management ale directorilor institutiilor de cultura din subordinea administrativa a CJ Timis în anul 2005
  2. Referat si proiect de hotarâre privind propunerea de prelungire a darii în folosinta a Stadionului "Dan Paltinisanu" Timisoara