COMUNICAT DE PRESA

Ultima actualizare: Administrator, în data de 24.01.2013

10.05.2005

CJT a demarat o campanie de sensibilizare a firmelor din întreaga tara fata de problemele pe care le au sinistratii din judetul Timis, care si-au pierdut casele în inundatii

Daca în prezent se actioneaza pentru sprijinirea urgenta a sinistratilor, în etapa urmatoare, care a început, de altfel, sunt necesare investitii pentru refacerea zonei, a infrastructurii de drumuri, poduri, diguri.

Totodata, este extrem de important ca acestor oameni, loviti de furia nemiloasa a apelor, sa li se reconstruiasca casele, sa li se redea caminele.

De aceea, pe site-ul CJT, www.cjtimis.ro a fost creata o noua sectiune - Inundatii în judetul Timis - unde sunt prezentate, pe localitati, casele afectate de inundatii.

Astfel, firmele si persoanele fizice care doresc sa ajute la reconstructia caselor din judetul Timis avariate de inundatii, pot selecta imobilul/imobilele pe care intentioneaza sa le refaca.

Cei interesati pot vizualiza o lista cu casele avariate (la care sunt anexate fotografii) si numele proprietarilor.

Urmeaza ca aceasta baza de date sa fie completata cu toate localitatile si casele din Timis, care au avut de suferit ca urmare a inundatiilor.

Informatii suplimentare puteti obtine de la Alina Anastasescu, telefon 493676 sau 493677 int. 351.

Este un apel adresat firmelor din întreaga tara, sa vina în sprijinul acestor oameni, semenilor lor si sa preia câte o casa, sa ajute, cel putin o familie. Si casele pot fi adoptate!

Pâna acum, au fost "adoptate" urmatoarele case:

Gataia, str. A. Iancu 78 - SC AUTOEUROPA SRL

Sculia 28 - SC AGMA TIUCA CONSTRUCT SRL

Sculia 40 - SC LINDAB SRL

Sculia 30 - SC ALCATEL SA

Sculia 39B - SC ALCATEL SA

Sculia 33 "“ SC ALCATEL SA

Sculia 37 "“ SC ALCATEL SA