Comunicat de presa

Ultima actualizare: Jana Lavrits, în data de 25.05.2015

25.05.2015

Preşedintele CJ Timiş Titu Bojin şi prefectul Eugen Dogariu, au primit, la sediul Palatului Administrativ, vizita Ambasadorului Republicii Bulgaria în România, Excelenţa Sa Domnul Alexander Filipov. La întâlnire a mai luat parte consulul onorific al Bulgariei la Timişoara, Gheorghe Nacov. Cu acest prilej, preşedintele CJT le-a făcut oaspeţilor o scurtă prezentare a judeţului Timiş din punct de vedere al dezvoltării economice, sociale şi culturale şi a subliniat bunele relaţii de colaborare bilaterală.

Ambasadorul Bulgariei a precizat că a luat parte şi la manifestările de la Dudeştii Vechi, inclusiv cele de celebrare a Zilei culturii şi scrierii slave.

 

Mâine, 26 mai, cu începere de la ora 10.30, în Sala Revoluţiei a Palatului Administrativ va avea loc o conferinţă de presă ocazionată de vizita Excelenţei Sale Xu Feihong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România şi lansarea Asociaţiei Casa Româno-Chineză.

Anterior conferinţei de presă, tot la sediul Palatului Administrativ, se va desfăşura o întrevedere a Ambasadorului Republicii Populare Chineze în România cu preşedintele CJT Titu Bojin, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu şi viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu.