Comunicat de presa

Ultima actualizare: Jana Lavrits, în data de 19.01.2017

19.01.2017

În urma incidentului petrecut în noaptea de miercuri spre joi la Timișoara, când asupa unui bărbat au fost trase mai multe focuri de armă, acesta fiind rănit, președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Călin Dobra, a solicitat convocarea unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică, structură din care fac parte instituțiile care anchetează evenimentul amintit mai sus.

“Vorbim de un incident extrem de grav petrecut în plină stradă, iar primele indicii ale anchetatorilor duc spre o tentativă de omor. Am decis convocarea Autorității Teritoriale de Ordine Publică pentru că vrem să știm care este stadiul anchetei, avem nevoie de un raport al anchetatorilor. Repet, vorbim de un incident de o gravitate mare, iar pe lângă soluționarea acestei spețe, trebuie adusă în discuție și prevenția pentru că nu vreau să mai avem parte de astfel de evenimente”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, domnul Traian Stancu, va avea loc vineri.