Comunicat de presa din 4 iulie

Ultima actualizare: Jana Lavrits, în data de 13.07.2016

04.07.2016

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, şi cei doi vicepreşedinţi au avut astăzi o şedinţă de lucru cu directorii din cadrul instituţiei  administraţiei judeţene şi unităţilor subordonate.  

Sorin Grindeanu le-a cerut tuturor să prezinte care sunt situaţiile complexe şi urgente, care trebuie rezolvate imediat. De asemenea, preşedintele CJ Timiş a solicitat punctual informări privind proiectele aflate în derulare, şi s-a referit în principal la reparaţiile, modernizările şi investiţiile la drumurile judeţene şi la clădirile aflate în patrimoniul propriu.

Reprezentanţii ADETIM urmează să prezinte o informare cu proiectele care au fost depuse recent spre finanţare europeană  şi cu propuneri pentru perioada următoare.

În ceea ce priveşte întrunirile plenului, Grindeanu a cerut transparenţă şi bună organizare, precizând că „urgenţele legate de introducerea de proiecte de ordinea de zi trebuie să fie excepţie”.

„Sunt deschis la propunerile dvs., doresc o colaborare eficientă şi o atitudine proactivă. Şi mă refer la iniţiative şi respectarea prevederilor  legale şi găsirea de soluţii în favoarea comunităţii”, a subliniat Sorin Grindeanu.

Având în vedere infiltraţiile din Castelul Huniade, Sorin Grindeanu  a avut o discuţie pe această temă cu directorul Muzeului Banatului şi funcţionari din cadrul CJ Timiş.